One Eighty

ONE EIGHTY

One Eighty bevindt zich op de 9de verdieping van het MAS met spectaculair uitzicht over de haven van Antwerpen. Aan de basis van One Eighty ligt de 9 jaar lange ervaring van 9 Beaufort, de vorige evenementlocatie van Viki Geunes en zijn team. Met One Eighty wordt de vroegere gastronomische beleving gemoderniseerd en verjongd.

Gitte Geunes, dochter van Viki & Viviane Geunes, neemt de leiding over One Eighty. De jarenlange ervaring van restaurant Zilte, ligt mee aan de basis van deze unieke plek waar food & drinks centraal staan.

Rooms

Oplossingsgericht, size doesn't matter

One Eigthy omvat twee ruimtes: Room One en Room Eighty. Room One is de ideale ruimte voor meetings, brainstorms en presentaties met een maximumcapaciteit van 24 personen. Aansluitend bevindt zich Room Eighty, waar grotere gezelschappen tot 100 personen zittend en 130 personen staand voor verschillende doeleinden ontvangen kunnen worden.

Gastvrijheid en oplossingsgericht denken staan centraal. Dit resulteert in een groot resem aan opties op maat van de klant en aanpasbaar aan ieders wens. Denk maar aan de organisatie van diners, recepties, brainstorms, lezingen, presentaties, walking lunches, privéfeesten, huwelijken etc.

Eigen Events

In-house concepts, everybody is welcome

One Eighty is meer dan enkel een evenementlocatie en meetingruimte. In-house concepts worden gecreëerd in samenwerking met het beste wat Antwerpen te bieden heeft. Op regelmatige basis kan u komen genieten van deze concepten waar food&drinks centraal staan.

We make every story count!