One Eighty

LOCATIE

Het MAS is omringd door een prachtige jachthaven. Hierdoor ervaart u een uniek maritiem gevoel dat u meteen tot rust brengt.

Rondom het museum vindt u monumentale pakhuizen, oude lantaarns, hangars en authentieke elementen van de vroegere havenactiviteit.

Onze ruimtes hebben de ideale ligging om van op 60m hoogte van deze prachtige setting met wijds zicht te genieten.

One Eighty

9th floor

One Eighty biedt twee ruimtes aan, beiden gelegen aan de noordkant van het MAS.  Room One is onze unieke meetingroom die uit uitkijkt over het Willemdok, Park Spoor Noord en het Antwerps Sportpaleis. Room Eighty, uitkijkend op de Scheldebocht, de Cadixwijk en het Kattendijkdok, kan gebruikt worden als prachtige eventlocatie. Met een ligging op 60 meter hoogte genieten u en uw gezelschap van een adembenemend uitzicht over Antwerpen.

180°

Exclusive view

Op de bovenste verdieping van het MAS-museum geniet u van een 360° graden zicht over Antwerpen. Nergens heeft u een betere impressie van deze bruisende diamantstad. One Eighty is gelegen aan de noordkant van het MAS. Zoals de benaming zegt, heeft u hier een 180° uitzicht over het eilandje en de Schelde. Zowel in Room One als Room Eighty kijkt u uit over unieke landmarks van Antwerpen.

We make every story count!

’t Eilandje

Unique location

One Eighty bevindt zich in het MAS (Museum aan de Stroom) op het Eilandje van Antwerpen. Deze prachtige locatie is omringd door water en een unieke jachthaven. Rondom het MAS vindt u monumentale pakhuizen, oude lantaarns, hangars en authentieke elementen van de vroegere havenactiviteit.

U voelt hier als geen ander een connectie met het oude centrum van Antwerpen. Onze locatie torent dankzij haar ligging boven het eilandje uit. Met haar unieke architectuur en uniek ruimtegevoel is dit de ideale, locatie voor al uw events en meetings.